Βελτίωσε την ψυχολογία σου με το ντύσιμο σου!

Όλος πλανήτης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια κατάσταση μόνιμης αναμονής. Δεν χρειάζεται να μένει και η ζωή σου! Αυτή την περίοδο οι εμφανίσεις μας εκτός σπιτιού είναι περιορισμένες, μπορούμε όμως να τις εκμεταλλευτούμε στο έπακρον, κάνοντας πειράματα με το ντύσιμό μας.
Πειραματίσου με τις εμφανίσεις σου.
Photo from Pinterest
Photo from Pinterest: Βελτίωσε την ψυχολογία σου με το ντύσιμο σου!

Το δοκίμασα και εγώ και θα ήθελα να μοιραστώ την προσωπική μου εμπειρία μαζί σας. Αφού έχω ταχτοποιήσει τις ντουλάπες μου και τα συρτάρια μου και τα τοποθέτησα όλα ανά κατηγορίες, αποφάσισα να μην τα αφήσω εκεί να κάθονται, αλλά να τα εντάξω στο καθημερινό μου ντύσιμο! Προσπάθησα λοιπόν να επιλέγω τα ρούχα που δεν είχα φορέσει τόσο πολύ στο παρελθόν (λόγο ρυθμού ζωής, εργασίας κτλ) , καθώς και τα αγαπημένα μου κομμάτια για να μου φτιάχνουν την διάθεση.

Φόρεσε πραγματικά ότι θέλεις χωρίς να σε απασχολεί τι θα πουν οι γύρω σου!
Photo from Pinteresthttps:/

Μπορεί να έχεις αμφιβολίες για το αν είναι «πρέπον» ή όχι το να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία. Σκέψου όμως, ότι η ψυχολογία σου είναι πιο σημαντική από τη γνώμη των άλλων. Προσωπικά, με βοήθησε πάρα πολύ το να πειραματιστώ με το ντύσιμο μου, στο να βρίσκω μια διέξοδο από την μονοτονία του εγκλεισμού. Παρατήρησα επίσης ότι αρκετός κόσμος έκανε ακριβώς το ίδιο! Οπότε ο φόβος στο ότι θα νιώθεις παράταιρος εξαλείφεται.

Ετοιμάσου σαν να πηγαίνεις μια έξοδο.
Photo from Pinterest

Από την ημέρα σου μέσα στο σπίτι ή μια έξοδο όπως είναι κάποιο κοντινό κατάστημα, μέχρι ότι περιλαμβάνει η καθημερινή σου μετακίνηση, ντύσου με κάτι διαφορετικό! Απήλαυσε όλη την διαδικασία με τον δικό σου τρόπο. Δοκίμασε νέους συνδυασμούς ρούχων και στυλ και φόρεσε αξεσουάρ και κοσμήματα. Αν είσαι φαν του μακιγιάζ, πρόσθεσε το στο look σου και απογείωσε την εμφάνιση σου. Βλέποντας τον εαυτό σου περιποιημένο στον καθρέφτη σου, θα φτιάξει όχι μόνο την δική σου διάθεση, αλλά και των γύρω σου!

Δείτε τα σχόλια (0)

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

© ALL RIGHTS RESERVED. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΚΑΛΑΚΗ.

Πάντε με Επάνω!