Ο πολυμερικός πηλός είναι το νέο εντυπωσιακό τρεντ!

Αν σου άρεσαν οι πλαστελίνες ως παιδί, τώρα μπορείς να τις μετατρέπεις σε κοσμήματα. Με τον πολυμερικό πηλό μπορείς να φτιάξεις τα πιο εντυπωσιακά σχέδια σε ότι χρώμα έχεις φανταστεί!
Photo from Pinterest
Τι είναι ο πολυμερικός πηλός;
Photo from Pinterest

Ο πολυμερικός πηλός είναι ένα είδος πηλού, το οποίο είναι εύχρηστο και με μεγάλη ανθεκτικότητα. Δουλεύεται σαν πλαστελίνη και ψήνεται σε χαμηλή θερμοκρασία σε οικιακό φούρνο για περίπου 30 λεπτά. Μπορείς να κατασκευάσεις διακοσμητικά για το σπίτι αλλά και κοσμήματα. Η ποικιλία στην ποιότητα και στα χρώματα είναι μεγάλη και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις ότι έχεις ονειρευτεί!

Πως μπορούμε να τον επεξεργαστούμε;
Photo from Pinterest

Για να επεξεργαστείς τον πολυμερικό πηλό, μπορείς  να χρησιμοποιήσεις απλά μαγειρικά σκεύη όπως έναν ξύλινο πλάστη ή ένα λείο ποτήρι για να ξεκινήσεις να δουλεύεις με τον πηλό. Για τα σχήματα θα σε βοηθήσουν απλά πλαστικά υλικά, όπως κάποιο πλαστικό καπάκι. Σε περίπτωση που δεν είσαι πολύ καλός στη δημιουργία δικών σου σχημάτων, υπάρχουν τα τσέρκι που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις έτοιμα σχήματα. Τέλος, τα τοποθετούμε σε ένα μικρό ταψάκι και τα βάζουμε στο φούρνο για μισή ώρα στους 110 βαθμούς! Προσοχή, να μην χρησιμοποιήσετε υλικά τα οποία πρόκειται να φάτε χωρίς να τα έχετε τυλίξει με ένα σελοφάν ή μια λαδόκολλα.

Εναλλακτικά… μπορούμε να βρούμε και έτοιμα κοσμήματα!
Photo from Pinterest

Αν πάλι σας αρέσει το αποτέλεσμα αλλά δεν απολαμβάνετε την διαδικασία, είναι πολλοί οι δημιουργοί που πουλάνε κοσμήματα και αξεσουάρ από πολυμερικό πηλό που έχουν φτιάξει με βάση τις δίκες τους ιδέες και εμπνεύσεις. Επιπλέον, εκτός από τα υπάρχοντα προϊόντα τους, μπορείς να παραγγείλεις τις δικές σου ιδέες και να σου δημιουργήσουν και το δικό σου αγαπημένο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Photo from Pinterest

Ότι και αν επιλέξεις από τους δυο τρόπους για να τα αποκτήσεις, σίγουρα είναι ένα τρεντ που θα αναδείξει ακόμα και τα πιο απλά ντυσίματα σου! Δοκίμασε το και απήλαυσε τον ενθουσιασμό των γύρω σου, βλέποντας τις δημιουργίες από πολυμερικό πηλό!

Δείτε τα σχόλια (0)

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

© ALL RIGHTS RESERVED. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΚΑΛΑΚΗ.

Πάντε με Επάνω!