Φέτος τα Χριστούγεννα θα έρθουν απ’ τον Νοέμβρη

Φέτος είναι μια ιδιαίτερα περίεργη, και δύσκολη χρονιά. Όλοι κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας περιμένουμε πότε με το καλό θα επανέλθει η ζωή μας στους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Πότε επιτέλους θα επανέλθουμε στην κανονικότητά μας! Με τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα να αναφέρονται συνεχώς στο θέμα του covid τα νεύρα μας κοντεύουν να σπάσουν. Εμείς όμως σήμερα δεν θα σταθούμε καθόλου σε αυτό, αντιθέτως θα φωτίσουμε τη θετική πλευρά της ζωής. Αφού λοιπόν η κατάσταση είναι αυτή που είναι ας την εκμεταλλευτούμε και ας φέρουμε πιο νωρίς τα Χριστούγεννα φέτος! Φέτος λοιπόν ας στολίσουμε νωρίτερα!

Στολίζοντας το σπίτι νιώθουμε πιο ευτυχισμένοι

Ήρθε η ώρα λοιπόν να κατεβάσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα στολίδια, τα φωτάκια και να ξεκινήσουμε να το φτιάχνουμε! Γονείς με τα παιδιά σας, ζευγαράκια, αλλά κι εσάς που ο φετινός χρόνος θα σας βρει χωρίς παρέα, φωτίστε τα όλα! Βγάλτε απ’ τις κούτες αγιοβασίλιδες και ξωτικά και πάμε να κάνουμε τον πιο όμορφο και δημιουργικό στολισμό που έχουμε κάνει ποτέ!

Ιδανικά δημιουργήστε το χριστουγεννιάτικο περιβάλλον που θα θέλατε να βρίσκεστε και μη διατάσσεται να το παρακάνετε…όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά, τόση μεγαλύτερη χαρά! Φυσικά μην περιορίσετε τον στολισμό σας μόνο μέσα στο σαλόνι! Στολίστε την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα, ακόμα και το μπάνιο σας! Απλώστε τη χαρά σε όλο σας το σπίτι!!! Έτσι κάθε φορά που θα τα βλέπετε ένα χαμόγελο θα σχηματίζετε αυτομάτως στο πρόσωπό σας!

Είναι νωρίς για χριστουγεννιάτικά γλυκά;;; ε, όχι δα!

Και μια και στολίσαμε την κουζίνα μας, ας μείνουμε λίγο ακόμα σε αυτό το χώρο και ας φτιάξουμε τα χριστουγεννιάτικά γλυκά μας! Τι; Είναι νωρίς; Ε, όχι δα! Δεν είναι ανάγκη οι ποσότητες να είναι μεγάλες, ούτε να φτιάξουμε από τώρα όλες τις χριστουγεννιάτικες συνταγές που υπάρχουν. Αλλά τι πιο όμορφο απ’ το να μοσχοβολήσει το σπίτι κανέλα και βρεσκοψημένο αμύγδαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγα μελομακάρονα και λίγοι κουραμπιέδες, ίσως και κανένα μπισκοτάκι είναι ότι πρέπει για να μας βοηθήσουν να μπούμε ακόμα περισσότερο στο κλίμα! Δεν ξεχνάμε βέβαια όση ώρα διαρκεί ο μαγειρικός μας οίστρος να έχουμε την κατάλληλη μουσική.

Άλλη μια αφορμή για διασκέδαση!

Κόντρα λοιπόν στους καιρούς που διανύουμε και σε ότι συμβαίνει γύρω μας, ας επιλέξουμε να δούμε τη θετική πλευρά της ζωής! Ας είναι αυτή η καραντίνα η αφορμή για μια ακόμη διασκέδαση, με προσοχή στο σπίτι!!!!

Δείτε τα σχόλια (0)

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

© ALL RIGHTS RESERVED. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΚΑΛΑΚΗ.

Πάντε με Επάνω!