Εύκολα tips για μια τακτοποιημένη ντουλάπα!

Αυτές τις μέρες που μένουμε σπίτι, είναι μια ευκαιρία να τακτοποιήσουμε την ντουλάπα μας! Ακολουθούν εύκολα tips που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις!

Κρέμασε τα ρούχα σου ανά κατηγορίες
Photo from Pinterest

Ο ευκολότερος τρόπος για να καταλήξετε με μια αποδιοργανωμένη ντουλάπα είναι να κρεμάσετε ρούχα χωρίς να το σκεφτείτε.  Κρεμάστε μπλούζες και φούστες πάνω από τα ενσωματωμένα ράφια και μακριά φορέματα και παντελόνια όταν δεν υπάρχει τίποτα κάτω. Ο καλύτερος τρόπος να οργανώσετε τη ντουλάπα σας είναι να την χωρίσετε σε κατηγορίες ανάλογα με την περίσταση, π.χ. καθημερινά, βραδινά, παλτά,κτλ.

Δοκιμάστε τα καλάθια
Photo from Pinterest

Τα καλάθια αποθήκευσης κρατούν την ακαταστασία μακριά από τα μάτια σας και φαίνονται κομψά ακόμη και σε ανοιχτά ράφια. Υπάρχουν πάρα πολλά είδη καλαθιών, μπορείτε να βρείτε αυτά που σας αρέσουν και σας βολεύουν ή ακόμη και να φτιάξετε τα δικά σας με απλά υλικά.

Χρησιμοποιήστε τον τοίχο σωστά
Photo from Pinterest

Αντί να κρεμάσετε κασκόλ, ζώνες και άλλα αξεσουάρ σε κρεμάστρες και να καλύψετε πολύτιμο χώρο, σας έχουμε κάτι καλύτερο. Χρησιμοποιήσετε μια ράβδο για πετσέτες σε έναν τοίχο για να δημιουργήσετε μια θέση για τα φουλάρια σας σε μια ξεκάθαρη θέση για το οπτικό σας πεδίο.

Κρεμάστε την ράβδο σας ψηλότερα
Photo from Pinterest

Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά όταν ανεβάζετε την μπάρα στη ντουλάπα ψηλότερα, μπορείτε να χωρέσετε πιο ψηλά τα ρούχα σας. Θα ξαφνιαστείτε όταν διαπιστώσετε πόσο χώρο εξοικονομήσατε! Ίσως να δημιουργήθηκε και χώρος για ένα ολόκληρο ράφι από κάτω.

Προσθέστε έναν καθρέφτη
Photo from Pinterest

Ο καθρέφτης θα σας βοηθήσει να ντύνεστε πιο γρήγορα και πιο σωστά. Αν δεν χωράει στην εσωτερική πόρτα στη ντουλάπα σας, επιλέξτε έναν μεγαλύτερο για το δωμάτιό σας σε κάποιο άλλο σημείο. Εκτός από τη βοήθεια στο ντύσιμο θα δείτε και αμέσως το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε ειδικές κρεμάστρες
Photo from Pinterest

Αυτές οι κρεμάστρες εύκολα αρχειοθετούν τα παντελόνια στη ντουλάπα σας. Ο σχεδιασμός  τους κάνει επίσης τα ρούχα πιο εύκολα να τα βγάλεις. Σε αντίθεση με το ράφι  που σίγουρα θα τσαλακώσεις τα υπόλοιπα, ειδικά αν βιάζεσαι. Επίσης, χρησιμοποιήστε ασορτί κρεμάστρες. Μπορεί να σας ακούγεται ψυχαναγκαστικό ή μικρή λεπτομέρεια, αλλά μέσα σε μια ομοιόμορφη ντουλάπα είναι πάντα πιο εύκολο να βρούμε αυτό που ψάχνουμε.

Χρησιμοποιήστε τα ενσωματωμένα συρτάρια
Photo from Pinterest

Μπορεί να έχετε χώρο για να αποθηκεύσετε όλα τα ρούχα σας  και παπούτσια, αλλά τι γίνεται με τα αξεσουάρ σας; Τα ενσωματωμένα συρτάρια είναι ιδανικά για την αποθήκευση γυαλιών ηλίου, κοσμημάτων και κασκόλ.

Ταξινομήστε τα παπούτσια σας
Photo from Pinterest

Μπορείτε να τοποθετήσετε περισσότερα σε ράφια ντουλαπιών σας εάν αποθηκεύετε τα παπούτσια με το δεξί και το αριστερό που βλέπουν τις αντίθετες κατευθύνσεις. Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε το ένα παπούτσι με τη μύτη μπροστά και το άλλο με το τακούνι μπροστά.

Δείτε τα σχόλια (2)

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

© ALL RIGHTS RESERVED. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΚΑΛΑΚΗ.

Πάντε με Επάνω!