Ετοιμάζουμε βαλίτσες για διακοπές

Το σημερινό άρθρο αφορά εκείνους που θέλουν να ετοιμάσουν μια μικρή αποσκευή με τα απολύτως απαραίτητα!
Photo from Pinterest

Ας παραδεχτούμε ότι σε κανέναν δεν αρέσει να κουβαλάει μεγάλες αποσκευές, πόσο μάλλον όταν είναι γεμάτες με ρούχα και παπούτσια που δεν θα χρειαστεί!

Photo from Pinterest

Τις περισσότερες φορές, ταξιδεύουμε για λιγότερο από μία εβδομάδα κάθε φορά. Και ενώ μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να φτάσετε για τη συνηθισμένη βαλίτσα σας για ταξίδι 3-5 ημερών , αντισταθείτε! Τα ρούχα που θα χρειαστούμε για μερικές μέρες διακοπών είναι πραγματικά πολύ λίγα.

Μια ή δύο μέρες πριν φύγετε, ελέγξτε τον καιρό στον προορισμό σας. Δεδομένου ότι το ταξίδι σας είναι σύντομο, θα λάβετε μια αρκετά ακριβή ιδέα για το αν θα χρειαστείτε την ομπρέλα σας ή όχι. Αυτό μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να κόψετε περιττά πράγματα, να επιλέξετε την ντουλάπα ταξιδιού σας καλά και να βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει τα πράγματα που πραγματικά χρειάζεστε.

Ξεκινάμε από έξω προς τα μέσα, Εσώρουχα!
Photo from Pinterest

Επιλέξτε τόσα εσώρουχα όσες και οι μέρες των διακοπών σας. Σκεφτείτε ότι και στην καθημερινότητα σας δεν θα χρειαζόσασταν περισσότερα και μην σας πιάνει πανικός. Για παράδειγμα, 2 έως 4 ζευγάρια κάλτσες είναι υπέρ- αρκετά.

Τα Ρούχα
Photo from Pinterest

Προκειμένου να μην κουβαλήσετε πολλά ρούχα μαζί σας, επιλέξτε ρούχα που μπορούν να φορεθούν με διαφόρους τρόπους. Για παράδειγμα, τα jumpsuit είναι μια καλή επιλογή για να τα φορέσετε είτε μόνα τους, είτε με διαφορετικά τοπς. Μην το παρακάνετε με τα μπλουζάκια, 2-3 είναι αρκετά. Τα τζιν είναι μια πολύ καλή επιλογή όπως και τα κολάν, και δεν πιάνουν και χώρο στις αποσκευές σας. Αν ο καιρός δεν είναι τόσο καλός στον προορισμό σας πάρτε μαζί σας ένα πανωφόρι και ένα φουλάρι.

Συνεχίζουμε με τα παπούτσια
Photo from Pinterest

Τα παπούτσια εκτός από όγκο προσθέτουν και βάρος στις αποσκευές σας, για αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί! 1 ζευγάρι φλατ πέδιλα είναι ότι πρέπει για τις καθημερινές σας βόλτες αλλά μπορείτε να τα φορέσετε και το βράδυ. Ένα ζευγάρι αθλητικά θα σας χρειαστεί, αν είστε από εκείνους που τους αρέσει το περπάτημα ή αν ο καιρός δεν ενδείκνυται κάθε μέρα για ανοιχτά παπούτσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα απαραίτητα για την παραλία
Photo from Pinterest

Μια πετσέτα θαλάσσης, ένα καπέλο, ένα ζευγάρι σαγιονάρες, ένα ρούχο για πάνω από το μαγιό και 2 (άντε το πολύ 3) μαγιό είναι όσα θα χρειαστείτε! Ξέρω ότι ακούγονται λίγα, αλλά σκεφτείτε πόσες φορές έχετε πάρει πολλά άχρηστα ρούχα και μαγιό για την παραλία τα οποία δεν έχετε φορέσει εν τέλει.

Photo from Pinterest

Μην παραφορτώνετε τις βαλίτσες σας! Η καλή διάθεση και η καλή παρέα είναι όσα χρειάζεστε πραγματικά για να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Δείτε τα σχόλια (0)

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

© ALL RIGHTS RESERVED. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΚΑΛΑΚΗ.

Πάντε με Επάνω!