Δεν είμαι απλά η θεία σας…Είμαι η καλύτερη σας φίλη!

Δεν είμαι απλά η θεία σας…Είμαι η καλύτερη σας φίλη!

Όχι δεν είμαι η μαμά σας όμως σας αγαπώ κι εγώ πολύ! Απολαμβάνω κάθε στιγμή μαζί σας και δίπλα σας γίνομαι και πάλι παιδί. Είμαι… η θεία σας ή αλλιώς η πιο πιστή φίλη που θα αποκτήσετε ποτέ. Είμαι αυτή που θα καλύπτει κάθε σας σκανδαλιά και θα συμμετέχει σε κάθε τρελή ιδέα που θα σας γεννηθεί. Είμαι εδώ για να μοιραστούμε τα όνειρα σας και να σας βοηθήσω να τα πραγματοποιήσετε!

Η πρώτη επαφή
Sofia’s Happy World: Δεν είμαι απλά η θεία σας…Είμαι η καλύτερη σας φίλη!

Όταν σας πρωτοείδα, παρ’όλο που η παρουσία σας με μάγεψε δεν πίστεψα ότι θα μπορούσα να σας αγαπήσω τόσο πολύ. Κι όμως μπόρεσα και κάθε μέρα που περνάει σας αγαπώ ακόμα περισσότερο. Ήρθατε και με μάθατε τι θα πει ανιδιοτελής αγάπη. Με διδάξατε την τέχνη της υπομονής και κάθε μέρα που περνάμε μαζί αποτελεί ένα καινούριο μάθημα για μένα. Θυμάμαι τις πρώτες σας άναρθρες κραυγούγες που σιγά-σιγά έγιναν λέξεις και κατέληξαν σε προτάσεις ολόκληρες. Τα τραγουδάκια που λέγαμε (και ακόμα λέμε), τα παιχνίδια, οι φωνές μας κι ένα σπίτι μονίμως ανακατεμένε συνθέτουν το παζλ της ευτυχίας μας.

Παιχνίδια πεταμένα αριστερά και δεξιά, κουτάλια, πιρούνια, κατσαρόλες, αλλά και καλλυντικά, μανό και ότι άλλο σας κέντριζε το ενδιαφέρον και θέλατε να εξερευνήσετε ήταν πάντα εκεί. Κι εγώ δεν σας χάλαγα ποτέ χατίρι…γιατί να το κάνω άλλωστε. Ακόμα και τις φορές που θύμωνα με τις σκανταλιές σας ένα σας χαμόγελο ήταν αρκετό για να με κάνει να τα ξεχάσω όλα.

Μεγαλώνετε…
Sofia’s Happy World: Δεν είμαι απλά η θεία σας…Είμαι η καλύτερη σας φίλη!

Και μετά αρχίσατε να μεγαλώνετε…ξεκινήσατε παιδικό σταθμό, προ νήπιο, νήπιο, σχολείο (το Μαρουλάκι μας)…για περιμένετε λίγο, δεν νομίζεται ότι μεγαλώνετε πολύ γρήγορα; Τι να σου κάνει κι ή θεία…δεν προλαβαίνει να συνηθίσει τις τόσο γρήγορες αλλαγές! Ξαφνικά ντύνεστε μόνες σας, χτενίζεστε, κάνετε μπάνιο χωρίς καμιά βοήθεια. Τα παιδικά σας παιχνιδάκια αντικαταστάθηκαν με βιβλία και τα μωρουδιακά τραγουδάκια έγιναν μοντέρνα τραγούδια της εποχής, οι αδέξιες πρώτες σας ζωγραφιές έγιναν όμορφα σχέδια, σπιτάκια, ζωάκια κ.τ.λ, η μικρή μας γιατί η μεγάλη άλλαξε επίπεδο πια. Το αγαπημένο της παιχνίδι είναι το “σχολείο” κι εκείνη είναι πάντα η δασκάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρηγοριά..

Το μόνο που με “παρηγορεί” λίγο είναι ότι ακόμα σας αρέσει να σας τραγουδάω πριν σας πάρει ο ύπνος! Και τι αστείο, κάθε φορά που λέω κάποιο στίχο λάθος ανοίγετε τα ματάκια σας και μου λέτε με δεικτικό τόνο: “θεία…δεν λέει έτσι το τραγούδι”!!! Μεγαλώνετε μωρά μου κι εγώ είμαι πολύ υπερήφανη για σας. Όχι σαν τη μαμά σας… μα σαν την απόλυτη χαζοθεία!

Δείτε τα σχόλια (0)

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

© ALL RIGHTS RESERVED. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΚΑΛΑΚΗ.

Πάντε με Επάνω!